Nyhet på Beernews.se – Gräsrötterna betalade för alkoholtillståndet

Postad: 11 augusti, 2016

Pressbild på Robert Lagergren

Tack vare crowdfunding fick vi ihop tillräckligt med pengar för att ansöka om alkholtillstånd. Detta uppmärksammandes av onlinetidningen Beernews.se.

Smakprov ur artikeln:

”Robert driver Qvarnens Brygghus i Nacka på sin fritid och beernews.se har skrivit om honom tidigare. Han är nu hoppfull om att få tillståndet som ska få hans rörelse att utvecklas vidare.
– Det var många som ville komma på provsmakning på bryggeriet och jag ville ge dem en möjlighet att göra det. Så jag kollade upp vad ett provsmakningstillstånd skulle kosta. Och när jag fick reda på det spånade jag vidare på hur jag skulle kunna göra det utan att behöva betala ur egen kassa, säger han.”

Läs hela nyheten på Beernews.se